Wie online op sporten wil wedden om hier geld mee te verdienen, kan bij verschillende online wedkantoren terecht. Sommige wedkantoren zijn erg populair, terwijl andere bookmakers wat minder bekend zijn en voornamelijk in bepaalde landen veel leden hebben. Als we het over populaire wedkantoren hebben, mag Bwin zeker niet in het rijtje ontbreken. Deze bookmaker is niet alleen bekend onder liefhebbers van sportweddenschappen uit ons land, maar ook in andere landen binnen Europa.

In Duitsland is BWIN een populair wedkantoor en word er veel (leuke) reclame voor gemaakt.

Wil je ook starten met het online wedden op sporten en ben je benieuwd of deze bookmaker bij jou past? Lees dan meer over Bwin in deze review en bepaal door de informatie op deze pagina of deze bookmaker iets voor jou is.

Een korte kennismaking

Bwin is de nummer een in Europa als het om het online uitbrengen van sportweddenschappen gaat. De online bookmaker werd opgericht in het jaar 1997 en is sinds 2000 ook beursgenoteerd. Het bedrijf is niet alleen de pionier over online sportweddenschappen, maar is bovendien erg bekend. Dit komt omdat Bwin onder andere heeft opgetreden als shirtsponsor van Real Madrid en Juventus, maar ook omdat het bedrijf simpelweg erg goede sportweddenschappen aanbiedt voor liefhebbers.

Omdat Bwin beursgenoteerd is, weet je zeker dat het om een betrouwbaar, legaal en goed bedrijf gaat. Deze bevestiging komt nogmaals van de vergunning van Bwin, want de bookmaker heeft een officiële vergunning gekregen van de regering van Gibraltar. Omdat deze vergunning ook door andere landen wordt erkend, is Bwin een legale aanbieder van online sportweddenschappen. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken dat je met een onbetrouwbare partij te maken hebt en mogelijk opgelicht wordt door Bwin, want dit zal absoluut niet het geval zijn bij deze betrouwbare aanbieder van sportweddenschappen.

De website is misschien niet zo trendy als de websites van sommige andere bookmakers, maar op de website van de bookmaker vind je wel alles wat je nodig hebt om sportweddenschappen uit te brengen. Daar komt nog bij dat de website er niet zo hip en modern uit ziet, maar wel erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is, net als dit is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait.

De navigatie en gebruiksvriendelijkheid van de website. Door het overzichtelijke menu op de website van Bwin, is de website erg gebruiksvriendelijk. Via het menu vind je alles wat je nodig hebt om sportweddenschappen in te dienen en als je eenmaal een pagina hebt geopend, heb je ook zo gevonden wat je nodig hebt. Dit komt omdat alles een logische plek heeft en de verschillende onderdelen van een webpagina duidelijk van elkaar worden gescheiden door een kader. Geen hele trendy website dus, maar wel een gebruiksvriendelijke en duidelijke website. Ook als je nieuw bent bij Bwin en de website nog nooit bezocht hebt, heb je zo gevonden wat je nodig hebt.</p>

Een account aanmaken bij BWIN

Net zoals bij andere bookmakers, heb je ook bij Bwin een account nodig om sportweddenschappen uit te kunnen brengen. Om een account aan te maken bij Bwin, volg je de volgende stappen:1. Klik op ‘register now’, helemaal bovenaan op de homepage van de website.

  1. Vul je persoonlijke gegevens in. Vul alles naar waarheid in, want de gegevens moeten wel helemaal kloppen om uitbetaald te krijgen van de website. Heb je alles ingevuld, dan klik je op ‘Continue to step 2.
  2. Vul in welke gebruikersnaam je wil gebruiken bij Bwin en bedenk ook een wachtwoord. Vul ook deze gegevens in en let goed op dat je alles foutloos hebt gespeld.<br>4. Verzend je aanvraag en je hebt een account op de website van Bwin.
  3. Heb je een account, dan kun je hier geld op storten en kun je beginnen met het wedden op verschillende sporten.

Een transactie doen bij Bwin

Voor je geld in kunt zetten bij het wedden op verschillende sportwedstrijden in het aanbod van Bwin, heb je eerst geld nodig om in te zetten voor jouw weddenschappen. Bij Bwin heb je meerdere mogelijkheden om geld over te maken naar je gloednieuwe gebruikersaccount.

BWIN-wedkantoor 1

De meeste mensen kiezen voor een betaling met ene creditcard (Visa, MasterCard of Dinners Club Card), maar er zijn ook veel mensen die geld van hun lopende rekening overschrijven naar Bwin door een eenvoudige bankoverschrijving. Heb je PayPal, dan kun je ook gebruik maken van deze betaalmogelijkheid. De andere, iets minder populaire betaalmogelijkheden, die je bij Bwin kunt gebruiken zijn Skrill/Moneybookers, NETeller en ClickAndBuy.

Het minimale bedrag dat je op je account moet zetten bij Bwin, is een bedrag van 10 euro. Dit betekent dat je nooit minder dan 10 euro op je account kunt zetten bij het opwaarderen van je saldo, ook niet als je al eerder een betaling hebt gedaan aan de bookmaker.

Winst innen bij Bwin

Wil je je winsten uit laten betalen? Dan kun je op ieder gewenst moment een uitbetaling aanvragen. Uitbetalingen worden binnen 24 uur verwerkt en afgehandeld, wat betekent dat je je geld al snel op je rekening hebt staan.

Het enige nadeel van het aanvragen van uitbetalingen, is dat je soms moet betalen voor de uitbetaling van je winsten. Maak je meerdere keren per maand gebruik van de mogelijkheid tot het uitbetalen van de winst op je creditcard of bankrekening, dan moet je hier een klein bedrag voor betalen. Wil je meer dan 1000 euro uit laten betalen, dan moet je hier ook de kosten voor betalen aan Bwin. Veel andere bookmakers hanteren deze kosten niet, dus hier moet je wel even rekening mee houden als je nieuw bent. Speel je veel en maak je veel winst, dan is de kans namelijk groot dat je moet betalen voor het uitbetalen van je winsten. Je betaalt namelijk of omdat je vaker per maand uit laat betalen, of omdat je meer dan 1000 euro over laat maken.</p>

De sportweddenschappen

Het aanbod sportweddenschappen van Bwin is ontzettend groot. Iedere dag zijn er tot 8000 weddenschappen op de website van de bookmaker te vinden en in vergelijking met het aanbod van andere online wedkantoren, is dit erg veel. Daar komt nog bij dat er zeer diverse weddenschappen aangeboden worden door Bwin, wat de bookmaker populair maakt onder een brede doelgroep. Houd je bijvoorbeeld van voetbal en breng je graag voetbalweddenschappen uit, dan kun je voetbalweddenschappen indienen over meer dan 500 liga’s uit meer dan 100 verschillende landen over de gehele wereld.

Daarnaast biedt Bwin ook diverse live sportweddenschappen aan. Speel je met deze weddenschappen mee, dan kijk je de betreffende wedstrijd via de website van Bwin en kun je tijdens de wedstrijd weddenschappen indienen. Dit geeft het wedden op sport een hele andere sensatie, want je bent echt aan het wedden op een sport die op dit moment voor je neus uitgezonden wordt.

De inzetmogelijkheden van het online wedkantoor. De minimale inzet die je moet doen bij het indienen van sportweddenschappen, is een inzet van 1 euro. Wil je meer inzetten om mogelijk ook meer winst te maken, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Als je maar minimaal 1 euro inzet, mag je alles inzetten wat je wil.

BWIN
BWIN heeft vaak bonus acties

De winkansen of ‘odds’

De winkans van de sportweddenschappen van Bwin is vergelijkbaar met de winkans van veel andere online bookmakers. Omdat het online wedkantoor een vergunning heeft gekregen om te functioneren als online bookmaker, weet je zeker dat het bedrijf je niet op zal lichten en een goede winkans hanteert. Zou Bwin dit niet doen, dan had het bedrijf geen vergunning gekregen of was de bestaande vergunning al afgepakt.

De mobiele applicatie van Bwin

Omdat steeds meer liefhebbers van sportweddenschappen de website van Bwin met een mobiel apparaat (smartphone of tablet) bezochten, heeft het bedrijf een applicatie ontwikkeld. Heb je een telefoon van het merk Apple of heb je een telefoon met het besturingssysteem Android, dan kun je de mobiele applicatie van Bwin downloaden.

Je vindt de applicatie in de App Store van Apple en in de Google Play Store onder de naam ‘Bwin’. Om de applicatie te vinden, gebruik je simpelweg de zoekfunctie van de app store. De applicatie voor Apple-telefoons en de applicatie voor mobiele telefoons met Android zijn allebei gratis.

De bonussen

Bwin biedt regelmatig interessante bonussen aan. De beste manier om op de hoogte te blijven van de nieuwe bonussen van het online wedkantoor, is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van de bookmaker. Wordt er een nieuwe winactie georganiseerd, dan krijg je hier een mail over en kun je vervolgens zelf bepalen of je van de bonus gebruik wil maken.

Aan alle bonussen van Bwin zijn overigens wel regels en voorwaarden verbonden, dus hier moet je wel rekening mee houden. Lees de voorwaarden van een bonus door en je weet precies waar je aan toe bent. Het doorlezen van de voorwaarden wordt overigens wel aangeraden om te doen voor je geld gaat storten om gebruik te maken van de bonus. Zijn de voorwaarden van een bonus te streng, dan kun je op dit moment namelijk nog beslissen om geen geld over te maken.

Geef een reactie