Joepie! Het WK eindelijk spannend en tour de france 2018 snel van start

Wat een heerlijke sportzomer vinden wij het hier bij sportwedkantoor. Het WK ontwikkeld zich heerlijk. (huh? de Duitsers zijn er al uit?) en de tour France gaat weer van start.

tom dumoulin tour
Een ontspannen Tom Dumoulin

De 105e Tour de France begint op zaterdag 7 juli 2018 op het eiland Île de Noirmoutier, ter hoogte van Nantes, om in de drie daaropvolgende weken een uitdagend parcours af te leggen. Kasseien, punchy aankomsten, sprintetappes, Alpe d’Huez, en een hele explosieve kraker in de Pyreneeën, een heuvelachtige individuele tijdrit op de een-na-laatste dag, en nog veel meer – de Tour van 2018 belooft een mooie te worden. De finish is op zondag 29 juli op de Champs-Élysées in Parijs. Misschien word de tour dit Jaar wel net zo leuk als de Giro? Wie er gaat winnen is de vraag, maar misschien is leuk om een wedje te leggen op de winst van Tom Dumoulin? Zou een stunt met een bonus zijn…

messie wk
Ontlading bij Messie

Het WK word nu echt leuk met Argentinië tegen Frankrijk als voorlopig hoogtepunt. De vraag is natuurlijk maakt messie zijn status waar en maakt hij het verschil? Eerlijk gezegd hopen wij het van harte en zetten wij met liefde een wedje op hem in.

dong feng oceanrace
de winnaar dong feng!

De volvo Ocean race is net afgelopen. Dong Feng heeft met voor een megastunt gezorgd dankzij een Nederlandse weerman die ze geadviseerd heeft om als enige aan de kust te gaan varen. Wow en met Brouwer hebben we een Nederlandse winnares!

De komende weken dus heel veel spannends! Joepie!!