Nu oktober er zo goed als opzit, blikken sportliefhebbers alweer vooruit naar november. Een maand waarin Max Verstappen bijvoorbeeld twee keer in actie komt en de maand waarin ook de play-offs voor het WK voetbal plaatsvinden. Play-offs zonder Oranje dus. De elf van trainer Dick Advocaat won weliswaar met 2-0 van Zweden, dat bleek achteraf een doelpuntje of vijf te weinig om zicht te houden op het WK voetbal. Oktober was toch vooral de maand van Arjen Robben. Hij speelde tegen Zweden zijn laatste interland. Een afscheid in stijl, want in het duel tegen Zweden tekende hij voor de gehele Nederlandse productie. Wedden dat Oranje hem gaat missen? Het ligt niet in de lijn der verwachting dat bijvoorbeeld een Justin Kluivert of Quincy Promes nu al in staat zijn de rol van Robben over te nemen.
max verstappen

Oktober was ook de maand van Max Verstappen die in Maleisië voor de tweede keer een race in de Formule 1 op zijn naam schreef. Verstappen voelt zich als een vis in het water in de sterk verbeterde auto van Red Bull en lijkt het de Mercedes-jongens nog erg lastig te gaan maken. Oktober was ook weer een beetje Epke Zonderland maand. De Fries – ‘Hij staat!’- pakte een medaille tijdens het WK turnen in Montreal. En dat terwijl de blonde krachtpatser allesbehalve fit was.

Sportwedkantoor Wat geweest is, is geweest. November staat voor de deur, ook weer een interessante sportmaand. Op elk wedkantoor zal ongetwijfeld fors ingezet worden op Max Verstappen, die in november twee keer rijdt. De eerste race staat gepland op 12 november in Brazilië. Gokken op Verstappen als winnaar kan best de moeite waard blijken, de Nederlander is immers in vorm en de auto lijkt zich dus eindelijk aangepast te hebben aan de kwaliteiten van de racer. Wie toch een bezoekje waagt aan het sportwedkantoor, kan dan ook meteen inzetten op de race in Abu Dhabi, op 26 november. Wedden dat de Nederlander ook daar weer hoge ogen gaat gooien?

hockey vrouwen

Wedden Voor de liefhebber van wedden en de vaste bezoeker van het sportwedkantoor is november een interessante maand. Wie wint bijvoorbeeld de finale van de Fed Cup, die op 11 en 12 november gespeeld wordt. Wie gaat de ATP World Tour winnen van 13 tot en met 19 november en wie wint van 18 tot en met 26 november de eindstrijd van de World League hockey voor vrouwen. De bookmaker krijgt het toch al druk met de laatste kwalificatiewedstrijden voor het WK voetbal (9-11 november) en het wordt ook weer genieten van de slierten rennende mensen tijdens de marathon van New York (5 november). Op elk sportwedkantoor kan daarnaast alvast ingezet worden op de winnaar van de Davis Cup, gespeeld van 24 tot en met 26 november.

Gokken Voetbal? Liefhebbers kunnen hun geluk niet op de komende maand. Behalve de Nederlandse Eredivisie wordt er ook op Europees niveau volop gevoetbald. Feyenoord bijvoorbeeld speelt op 1 november de derde CL-wedstrijd, uit bij Shaktar Donetsk. Na de afgang tegen Manchester City, een beetje herstel tegen Napoli wacht nu dus Shaktar, de concurrent als het gaat om de derde plaats in de groep. Die positie geeft recht op instroming in de Europa League. Plek drie zal voor de Rotterdammers nog een heidens karwei worden overigens. Mooi affiche op 1 november is zeker ook Tottenham Hotspur – Real Madrid. Harry Kane tegen Ronaldo dus. In dezelfde poule speelt het Dortmund van Peter Bosz op eigen veld tegen Apoel Nicosia. Het wellicht mooiste affiche is overigens Juventus – Barcelona. Die wedstrijd wordt op 22 november gespeeld. Benieuwd op welke winnaar de meeste kenners zullen gaan gokken. Barcelona zal bij de bookmaker toch licht favoriet zijn, al weet je het nooit met Juve dat in Dybala een onberekenbare aanvaller in de gelederen heeft. Gokken kan ook – voor wie relatief weinig risico wil nemen- op het duel Anderlecht – Bayern München op 22 november. Het beperken van de nederlaag zal voor de grootmacht uit Brussel het voornaamste doel zijn. Ajax? Die ploeg is Europees al klaar en kan zich richten op de Eredivisie. De Amsterdammers ontmoeten 5 november op eigen veld FC Utrecht, een serieuze test voor de geplaagde ploeg van trainer Marcel Keizer, bij de gemiddelde bookmaker overigens favoriet als het gaat om de eerste trainer die in Nederland ontslagen wordt. Genoeg te gokken dus de komende maand. Opties zat bij elk wedkantoor, want november biedt elk weekend en soms zelfs bijna elke dag topsport van de bovenste plank.

shaktar donetsk Feyenoord

November biedt weer volop sportplezier. Gaat Max bijvoorbeeld weer winnen en hoe gaat Feyenoord het doen in Donetsk, tegen Shaktar? Het wedkantoor zal het verder druk krijgen met onder meer dus twee keer Max Verstappen, de finale van de Davis Cup, volop Champions League voetbal en ook de finale van de Fed Cup. November wordt een interessante sportmaand, zoveel is zeker.

Sportliefhebbers kunnen ook in november hun hart weer ophalen en gokken op tal van voetbal- en tenniswedstrijden. November is ook de maand dat Max Verstappen twee keer in actie komt. Kan hij de succesvolle oktobermaand evenaren of zelfs verbeteren?