Als je online sportweddenschappen in wil dienen, is het uiterst belangrijk dat je bij een betrouwbaar wedkantoor terecht kunt. Er zijn diverse betrouwbare en legale bookmakers actief in ons land, maar het kan wel wat lastig zijn om een wedkantoor te vinden dat betrouwbaar is en bovendien helemaal bij jou past. Ben je benieuwd of het online wedkantoor Netbet iets voor jou is als liefhebber van sportweddenschappen? Lees dan meer over deze bookmaker op deze pagina. In de uitgebreide review op deze pagina kom je er niet alleen achter wat Netbet voor sportwedkantoor is, maar lees je ook meer over de website van de bookmaker, de sportweddenschappen van de bookmaker en de bonussen die het wedkantoor aanbiedt aan zowel nieuwe als bestaande spelers.

Eenvoudig wedden op sport met de NetBet mobile app

Algemene informatie over Netbet wedkantoor

Netbet is een online wedkantoor dat in het jaar 2009 is opgericht. Het wedkantoor is dus niet nieuw op de markt, maar heeft al veel ervaring in het aanbieden van verschillende soorten sportweddenschappen. Dat het om een betrouwbaar wedkantoor gaat, kun je herkennen aan de vergunning die de bookmaker gekregen heeft van de regering van Malta. Deze vergunning garandeert spelers namelijk niet alleen dat de bookmaker eerlijk te werk gaat bij het aanbieden van sportweddenschappen, maar ook dat de bookmaker onder andere door de Nederlandse overheid herkend wordt als legale bookmaker.

De bookmaker is gevestigd in Malta en dit is niet voor niets. De reden dat het bedrijf hier gevestigd is, heeft ermee te maken dat de regering van Malta een van de weinige regeringen is die een licentie heeft voor online wedkantoren. Door zich in Malta te vestigen, heeft de bookmaker ervoor gezorgd een toestemming te krijgen voor het via het internet wedden op sportwedstrijden. Op dit moment hoort de bookmaker bij een van de twintig grootste sportwedkantoren van ons land.

De website van NetBet Bookmakers

NetBet-Sports-HP

Als je naar de website van Netbet gaat, zie je meteen dat het om een professionele partij gaat. De website is niet alleen overzichtelijk, maar ziet er bovendien visueel aantrekkelijk uit. Je vindt gemakkelijk wat je vinden moet, maar kunt bovendien de hele dag gebruik maken van een professionele en aantrekkelijk ogende website als je sportweddenschappen in wil dienen.

De navigatie en gebruiksvriendelijkheid van de website
Netbet heeft ervoor gekozen niet te veel elementen op de website te verwerken. Hierdoor ziet de website er niet alleen aantrekkelijker uit, maar is de site van het wedkantoor ook erg overzichtelijk. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt gemakkelijk wat je nodig hebt. Bovendien hebben alle elementen van de website een logische plek gekregen, waardoor je niet lang hoeft te zoeken voor je een bepaald onderwerp in het menu hebt gevonden of een bepaalde pagina gevonden hebt.

Een spelersaccount openen bij netbet

Zonder spelersaccount, kun je helemaal niets doen op de site van de bookmaker. Pas als je ervoor gekozen hebt je in te schrijven, is het namelijk mogelijk om de website van de bookmaker te bezoeken en sportweddenschappen in te dienen. Heb je geen account, dan word je standaard doorgestuurd naar een pagina om een account aan te maken bij het bezoeken van de website.[quick_offer]

Om een account aan te maken bij de online bookmaker, volg je de volgende stappen:
– Je vult je voornaam in.
– Je vult je achternaam in.
– Je vult je e-mailadres in.
– Je klikt op ‘verstuur’.
– Je opent je e-mail en opent de mail van de bookmaker.
– Je volgt de stappen in de mail om jouw account te activeren.

Heb je dit alles gedaan, dan heb je een eigen account bij het sportwedkantoor en kun je geld storten om mee te wedden op sportwedstrijden.

Geld storten

Voor je een weddenschap uit kunt brengen bij het online sportwedkantoor, moet je eerst geld op jouw account storten. Er zijn diverse manieren om geld op jouw account te storten. Zo kun je speelgeld storten door gebruik te maken van de betaalmogelijkheden ClickandBuy, Click2pay, Entropay, Neteller en de Paysafecard, maar is het ook mogelijk om geld over te boeken door gebruik te maken van iDeal. Heb je eenmaal een keer geld overgemaakt door middel van iDeal, dan is het eenvoudig om dit nog een keer te doen. Al jouw bankgegevens worden namelijk in een (beveiligde) omgeving opgeslagen, waardoor je niet steeds alle gegevens opnieuw in hoeft te typen als je nog een storting wil doen.

Geld innen bij het wedkantoor
Naast diverse mogelijkheden om geld op je account te zetten, heeft de bookmaker ook diverse mogelijkheden om je winsten uit te laten betalen. De uitbetalingsmogelijkheden die netbet onder andere aanbiedt om je winsten te betalen, zijn Neteller en Skrill. Daarnaast is het ook mogelijk om het geld over te laten schrijven naar je bankrekening, zodat je je winsten gewoon op je lopende rekening krijgt. Je kiest zelf op welke manier je je winsten uit wil laten betalen en na het aanvragen van een uitbetaling, krijg je het geld zo snel mogelijk op je rekening.

De sportweddenschappen van NetBet

Een groot voordeel van het uitbrengen van weddenschappen op diverse sportwedstrijden via deze online bookmaker, is het feit dat de bookmaker een groot aanbod sportweddenschappen heeft. De sporten waar je weddenschappen op uit kunt brengen je op sport wil wedden bij de bookmaker Netbet, zijn de volgende: Australian football, basketbal, cricket, honkbal, boksen, beach volleybal, gold, zaalvoetbal, ijshockey, voetbal, motorracen, rugby, tennis, surfen, MMA, badminton, waterpolo, tafeltennis, snooker en darten. De meeste mensen wedden op voetbalwedstrijden, maar er zijn ook veel andere sportwedstrijden waar je een weddenschap op uit kunt brengen om flinke winsten te maken.

De inzetmogelijkheden van het wedkantoor

Hoeveel je inzet bij het uitbrengen van sportweddenschappen bij de online bookmaker maakt niet uit, als je maar boven de laagste inzet van 25 cent zit. Op wat voor sport je ook een weddenschap uit wil brengen en wat voor weddenschap je ook in wil dienen: je zet altijd minimaal 25 cent in bij deze bookmaker. Je bent niet gebonden aan een maximale inzet, maar wel als het op de winsten aankomt die je kunt maken. Per weddenschap kun je namelijk maximaal 20.000 euro winnen en per week ben je gebonden aan een maximale winst van 50.000 euro. We denken dat dit zeer redelijke bedragen zijn en je blij mag zijn als je zoveel winst haalt per weddenschap of per week, dus dit is zeker geen belemmering.

geld winnen via je computer
Het is leuk om te winnen met online weddenschappen

Zet je een bedrag in op een bepaalde wedstrijd, dan wordt er bij deze bookmaker gesproken over een ‘single bet’. Zet je een bedrag in op meerdere wedstrijden, dan wordt er gesproken over een ‘combo weddenschap’. Een andere inzetmogelijkheid die je hebt, is dat je geld inzet door systeem wedden. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren bij het uitbrengen van sportweddenschappen, kies je een inzetmogelijkheid die bij jou past. Wil je geld inzetten, dan kun je zelf kiezen welke van de drie inzetmogelijkheden je gebruikt om mee te doen met de weddenschap. Weet je niet zo goed welke inzetmogelijkheid je moet kiezen? Door de opties alle drie een keer te proberen, kom je er vanzelf achter welke inzetmogelijkheid het beste bij jou past.

De winkans van de bookmaker

De winkans of zogeheten ‘odds’ van Netbet zijn vergelijkbaar met de winkansen van andere bookmakers. Door het grote aanbod sportweddenschappen en de gebruiksvriendelijkheid van de website in combinatie met de goede winkansen, is deze bookmaker dan ook erg populair onder liefhebbers van sportweddenschappen. Er zijn enkele bookmakers die een hogere winkans garanderen, maar deze bookmakers vindt niet iedereen even interessant door het kleinere aanbod sportweddenschappen van de bookmakers of het ontbreken van een welkomstbonus bij het wedkantoor in kwestie.

De bonussen van het wedkantoor

Voor nieuwe spelers heeft Netbet een aantrekkelijke welkomstbonus in het leven geroepen. Deze nieuwe welkomstbonus is niet zomaar geïntroduceerd, maar moet meer mensen overtuigen om hun sportweddenschappen bij deze online bookmaker in te dienen. Als nieuwe speler van het online sportwedkantoor krijg je altijd een 50 procent bonus op je eerst storting, die maximaal kan oplopen tot 50 euro. Stort je 100 euro als eerste storting, dan krijg je dus 50 euro cadeau van de bookmaker.

  • Om gebruik te maken van de welkomstbonus van de bookmaker, volg je de volgende stappen:
  • 1. Registreer je via de site van de bookmaker.
  • 2. Ga naar de kassa en vul de bonuscode van de bookmaker in.
  • 3. Maak je eerste storting, je kiest uiteraard zelf hoeveel geld je wil storten.
  • 4. Speel het gestorte bedrag rond op odds van 1.60 per weddenschap.
  • 5. De bonus wordt automatisch op je account gestort. Staat het geld eenmaal op je account, dan kun je het geld gebruiken om sportweddenschappen in te dienen.

Volg je bovenstaande stappen, dan krijg je van het online wedkantoor in feite gratis geld om meer sportweddenschappen te spelen.

Overigens krijgen niet alleen nieuwe spelers een aantrekkelijke bonus, maar krijgen ook bestaande spelers regelmatig leuke promoties. De promoties die Netbet op dit moment aanbiedt voor bestaande spelers, worden op de website van de bookmaker uitgelicht. Wil je gebruik maken van een bepaalde bonus, dan lees je via de website Netbet aan welke actievoorwaarden je moet voldoen om het geld van de promotie te kunnen krijgen.

Geef een reactie