Sportwedkantoren in de problemen door onwaarschijnlijke uitslagen!

Wat een dag! Een dag waarop meerdere bookmakers of wedkantoren verlies maakten door de onwaarschijnlijkste uitslagen. En een dag waarop een select aantal gokkers fortuinen verdienden met het voorspellen van de juiste uitslagen!

Sportwedkantoren in de problemen door onwaarschijnlijke uitslagen! 1

Max Verstappen met zijn speciale gele jumbo Helm

Formule 1

Max Verstappen wint met Red Bull in Oostenrijk! Door niemand voorspeld maar het gebeurde toch. Max reed de race van zijn leven en wint de grand prix van Oostenrijk terwijl de wedkantoren en online bookmakers de odds tegen hem hadden.

Wielrennen

Matthieu van der Poel wordt Nederlands kampioen op de weg! Het moet niet gekker worden! Matthieu van de Poel wint helemaal terecht met een fantastische eindsprint het NK op de weg. Geweldig en een lange neus naar de wegploegen.

Tour de France

Sportwedkantoren in de problemen door onwaarschijnlijke uitslagen! 3

Froome mag niet meedoen! Ja hoor eindelijk een bericht naar aanleiding van de Salbutamol affaire van Froome (zijn salbutamol waarde een middel tegens inspanningsastma was te hoog in de Vuelta). Totdat er officiele uitslagen zijn mag Froome niet meedoen aan de tour de France. Daar had niemand meer op gerekend. Een kans voor Tom Dumoulin? P.s. Nog even geduld want er is trouwens nog een kans dat Froome toch mee kan doen.

WK voetbal

Spanje verliest na strafschoppen tegen thuisland Rusland. Pffffffff nou weten wij het ook niet meer. Rusland speelde de hele voorbereiding als een krant en nu zijn ze via favoriet Spanje door naar de kwartfinales.

Wij zijn even helemaal lost. Benieuwd wat de rest van de sportzomer brengt!