Veel mensen denken dat je alleen op voetbalwedstrijden kunt wedden, maar in feite zijn de mogelijkheden van het gokken op sport veel groter. Zo kun je in feite op bijna iedere sportwedstrijd wedden, als je maar bij de juiste bookmaker aanklopt om jouw sportweddenschap in te dienen. Ben jij een groot liefhebber van wielerwedstrijden? Dan kun je zelfs op de Amstel Gold Race wedden. Meer over deze wielerwedstrijd en het uitbrengen van weddenschappen op deze race, lees je op deze pagina.

Wat is de Amstel Gold Race?

De Amstel Gold Race wordt ook wel de Amstel Gold genoemd. Dit is een Nederlandse wielerwedstrijd die ieder jaar wordt Amstel Gold Racegeorganiseerd en waar alle profrenners uit Nederland aan mee kunnen doen.

De wielerwedstrijd duurt een dag en vindt voornamelijk plaats in Valkenburg, in de provincie Limburg. Ieder jaar komen er honderden profrenners naar Limburg toe om met de race mee te doen, die al sinds 1966 georganiseerd wordt. Het is een bekende en zeer populaire race, die bijvoorbeeld ook op televisie wordt uitgezonden. De Amstel Gold is een van de grootste en bekendste wielerwedstrijden die in eigen land georganiseerd wordt.

Online weddenschappen indienen op de Amstel Gold wielrenwedstrijd

Vind je het leuk om te gokken op sport, dan kun je ook geld inzetten op de Amstel Gold wielerwedstrijd. Je probeert te voorspellen wie de wedstrijd gaat winnen en zet geld in op deze persoon. Ook kun je op andere elementen van de wielerwedstrijd geld inzetten, zoals bijvoorbeeld de profrenner die tweede wordt, de persoon die de derde plaats op het podium mag innemen en andere zaken.

Het is erg eenvoudig om sportweddenschappen uit te brengen over de Amstel Gold wielrenwedstrijd. Je gaat op zoek naar een bookmaker die deze wielerwedstrijd aan het aanbod sportweddenschappen heeft toegevoegd, maakt een account aan bij deze bookmaker en je kunt op de wielerwedstrijd wedden. Hierbij bepaal je zelf hoeveel geld je wil inzetten, waar je op wil wedden en hoeveel geld je per weddenschap in wil zetten. Het is namelijk ook mogelijk om meerdere weddenschappen te plaatsen, zodat je meer kans hebt dat je geld verdient met jouw sportweddenschappen.

Wedden op de Amstel race: diverse aanbieders van weddenschappen

Er zijn verschillende bookmaker s die de Amstel Gold wielerwedstrijd aan hun aanbod weddenschappen hebben toegevoegd. In onderstaande alinea’s lees je welke bookmaker s dit zijn, zodat je weet bij welke aanbieders van sportweddenschappen je terecht kunt om op deze wedstrijd te wedden.

NetBet Sport

De bekendste aanbieder van sportweddenschappen is NetBet Sport. Bij NetBet Sport wed je niet alleen op populaire sporten als voetbal en basketbal., maar ook op wielerwedstrijden. Je kunt bij deze aanbieder niet alleen op de Tour de France wedden, maar ook op de Amstel Gold wielerwedstrijd. Je maakt een account aan op de website, je zet geld op dit account en je kiest een van de vele Amstel Gold weddenschappen waar jij aan mee wil doen. Achter een weddenschap staat altijd een quotering vermeld, ook wel de notering of winkans genoemd. Dit is het bedrag dat je per ingezette euro uitbetaald krijgt als je een goede weddenschap plaatst.

Interwetten

Interwetten is een minder bekende bookmaker, maar ook deze bookmaker biedt weddenschappen voor de Amstel Gold wielerwedstrijd aan. Net zoals bij NetBet Sport het geval is, laat ook deze bookmaker je zien wat de quotering van een weddenschap is. Dit is handig om te weten, aangezien je dan meteen kunt zien wat je per ingezette euro bij een bepaalde weddenschap kunt verdienen.

Verder heeft ook 10Bet meerdere weddenschappen voor dit wielerevenement. Je kunt dus inzetten op standaard zaken als de winnaar van het evenement, maar ook op wat meer specialistische weddenschappen. Met deze weddenschappen kun je vaak extra veel geld verdienen.

Kroon Sport

Kroon is een bekende en populaire bookmaker, waarbij je ook weddenschappen in kunt dienen op de Amstel Gold wielerwedstrijd. Wedden bij kroon werkt hetzelfde als bij NetBet Sport en Interwetten, met meerdere weddenschappen en een duidelijke quotering per weddenschap. Een voordeel van het wedden bij kroon, is dat je bij deze bookmaker een welkomstbonus krijgt. Maak je een account aan en zet je hier geld op, dan krijg je tot 25 euro bonus. Dit geld kun je weer inzetten bij het indienen van weddenschappen, zodat je met dit gratis geld nog meer winst kunt maken.

888sport

Tot slot kun je ook op de wielerwedstrijd wedden bij de bookmaker 888sport. Ook dit is een betrouwbare, populaire en bekende bookmaker die meerdere soorten weddenschappen op sportwedstrijden aanbiedt. Voor evenementen als de Amstel Gold wedstrijd, heeft 888sport vaak interessante acties en aanbiedingen om je winst nog verder te laten stijgen. Zo gaf 888sport bij de race van vorig jaar bijvoorbeeld ‘free bets’ weg, waarmee je gratis nog meer weddenschappen in kon dienen. Of 888sport dat dit jaar weer doet, is nog niet duidelijk. Wel is de kans groot dat de bookmaker ook dit jaar weer een leuke actie bedenkt voor de wielerwedstrijd.

De inzetmogelijkheden en soorten weddenschappen

Klimmen in de Amstel GoldDe inzetmogelijkheden die je hebt als je op de Amstel Gold wielerwedstrijd wil wedden, zijn afhankelijk per aanbieder. Iedere bookmaker heeft meerdere inzetmogelijkheden bij het wedden, maar de inzetmogelijkheden verschillen wel per aanbieder. Wel is het bij de meeste bookmakers zowel mogelijk om met weinig inzet als met een grotere inzet te wedden. Het maakt dus niet uit of je veel geld wil uitgeven of niet, want je kunt met alle soorten inzetten spelen.

De weddenschappen die door bookmakers worden aangeboden voor de wielerwedstrijd, verschillen ook per aanbieder. Sommige bookmakers hebben meerdere weddenschappen voor de race, terwijl andere bookmakers enkel een weddenschap aanbieden over de winnaar van de wielerwedstrijd. Dit betekent dat je bij deze bookmakers enkel kunt voorspellen wie de eerste plek krijgt bij de race.

De beste manier om de inzetmogelijkheden en de weddenschappen van een bookmaker te achterhalen, is door een account aan te maken bij de betreffende bookmaker. Vanaf het moment dat het mogelijk is om op de race te wedden, krijg je de inzetmogelijkheden en de weddenschappen te zien. Maak wel alleen een account aan bij een van bovenstaande aanbieders van weddenschappen (NetBet Sport, 10Bet, Unibet of 888sport). Deze aanbieders zijn namelijk gegarandeerd betrouwbaar.

Liefhebber van wielerwedstrijden? Probeer gokken op sport eens

Ben jij een groot liefhebber van wielerwedstrijden en zou je het leuk vinden om geld te verdienen met het kijken van deze wedstrijden? Probeer dit jaar dan eens te gokken op sport door een weddenschap in te dienen op de Amstel Gold wielrenwedstrijd. Dit hoeft helemaal niet veel geld te kosten, maar kan je wel veel geld opleveren.

Zeker als je veel verstand hebt van wielrennen en van deze wedstrijd specifiek, is het uitbrengen van weddenschappen op dit wielerevenement een aanrader. Met veel kennis van wielrennen en de Amstel Gold wedstrijd specifiek, is de kans namelijk groot dat je een goede weddenschap indient. Ben je echt goed, dan kun je met een kleine inzet honderden euro’s verdienen.
[quick_offer id=188]

Geef een reactie