`Wedden op champions league wedstrijden

De Champions League is inmiddels weer begonnen. In dit miljoenenbal strijden de beste voetbalteams van Europa om eeuwige roem en om een plaats in de finale, die in mei 2017 in het mooie Millennium Stadium van Cardiff wordt gehouden. Weet jij veel van voetbal en volg je de Champions League op de voet? Dan kun je het volgen van dit belangrijkste Europese bekertoernooi nog spannender maken. Voorspel bijvoorbeeld of jouw favoriete ploeg die moeilijke uitwedstrijd wint, bepaal wie de winnaar van een bepaalde poule wordt, wie dit jaar de topscorer van de Champions League wordt, of welke ploeg uiteindelijk in Wales de cup met de grote oren in ontvangst mag nemen. Wedden op Champions League wedstrijden doe je heel gemakkelijk online, gewoon vanaf je mobiele telefoon of vanachter je computer.  

Gewoon omdat het fijn is. de opening van de Champions league finale in 2022 door Camilla Cabello

Wij van sportwedkantoor.nl werken samen met alleen maar betrouwbare en legale online wedkantoren, waarbij je op de meest uiteenlopende zaken een gokje kunt wagen. Kies voor inzetten per wedstrijd, voor een hele poule, of misschien wel de hele Champions League. Online een weddenschap afsluiten was nog nooit zo gemakkelijk. 

Voorspel de winnaar van de champions league.

Je kunt naast het voorspellen van losse wedstrijden ook wedstrijden aan elkaar koppelen en daar een gok op wagen. Hoe meer voorspellingen je maakt, hoe hoger je winst zal zijn als ze allemaal kloppen. En als je denkt dat dit nooit lukt: in 2001 heeft een Engelsman een half miljoen pond gewonnen door maar liefst vijftien wedstrijden uit de Champions League in één keer goed te voorspellen. Zijn inzet was welgeteld….39 pence.Voorspel wie doorgaat in de poule!

Ben je iemand die meer gelooft in lange termijn dan in de uitslag van een enkele wedstrijd? Voorspel dan bijvoorbeeld wie een poule van de Champions League gaat winnen of daarin doorgaat. Als je dat direct doet nadat de loting bekend is geworden, heb je over het algemeen de beste winstkansen. Zeker als je een underdog kiest. Helaas vind je daar tegenwoordig vrijwel altijd de Nederlandse Eredivisie club bij. Maar wie weet kan juist die rol van underdog je veel geld opleveren.

Wie wordt topscorer van de Champions League?

Hoe meer wedstrijden je als aanvaller speelt in de Champions League, des te groter wordt de kans dat je topscorer wordt van dit toernooi. Hoewel Christanio Ronaldo topscorer aller tijden in de Champions League is en in het seizoen 2015 / 2016 maar liefst zestien doelpunten maakte, wordt Lionel Messi na drie gespeelde wedstrijden gezien als favoriet om topscorer van het toernooi te worden. Meestal staat de spits van de eredivisie clubs niet eens tussen de favorieten om topscorer te worden. Het wordt weer eens hoog tijd dat de aanvallers van PSV of volgend jaar wellicht Feyenoord ook op bij de sportweddenschappen mee gaan doen om de prijzen.

Je kunt dus op de meest verschillende en leuke manieren wedden op Champions League wedstrijden. En dat zijn nog maar enkele voorbeelden hoe je kunt inzetten op de spannende wedstrijden van dit grootste jaarlijkse bekertoernooi ter wereld. Kijk daarom snel voor alle mogelijkheden bij onze online wedkantoren.

lionel messi sportwedkantoor
Superster Messi wil winnen met PSG

Wedden op de champions league

van vroeger tot nu

De geschiedenis van de Champions League

De UEFA Champions League startte in 1992 als opvolger van de in 1955 gestarte Europacup 1. De eerste winnaar van dit nieuwe toernooi werd Olympique Marseille, dat in de finale in München AC Milan versloeg. De eredivisie clubs zijn in de Champions League slechts één keer succesvol geweest. Het jonge Ajax versloeg in 1995 dankzij een intikkertje van Kluivert (weer) AC Milan, nu in het Ernst Happelstadion in Wenen. Een jaar later verloor de Amsterdamse club overigens de strafschoppenserie van het Italiaanse Juventus.

De meest recente winnaar van dit grootste Europese bekertoernooi was Real Madrid, dat sowieso recordhouder is met elf keer winst (waarvan zes keer in de Europacup 1 en vijf keer in de Champions League). Voor de tweede keer in drie jaar tijd werd de stugge stadgenoot Atletico verslagen, dit keer na strafschoppen.

Zullen Los Galacticos ook dit jaar weer de sterksten zijn in het belangrijkste Europese bekertoernooi? Durf jij daar op in te zetten? Je zal zeker niet de eerste zijn, en het is nog leuk ook.

De geschiedenis van gokken op sporten

Mensen zijn altijd al competitief ingesteld geweest, en willen dus graag winnen. Als je zelf niet aan een wedstrijd mee kunt doen, dan wil je laten merken dat je er het meeste verstand van hebt. Dat je daar dan nog een leuk centje mee kunt verdienen, is dan helemaal mooi meegenomen. Al sinds mensenheugenis worden er daarom weddenschappen afgesloten op sportwedstrijden. Al in de Romeinse tijd gebeurde dit, door bijvoorbeeld in te zetten op paardenrennen, in te zetten op gevechten op leven en dood tussen de gladiatoren in de arena, of op iets minder fatale sporten zoals atletiek en worstelen.

In de achttiende eeuw verschenen de eerste wedkantoren in Engeland. Bij deze zogenoemde bookmakers of ‘bookies’ kon je voor het eerst ook met meerdere personen op bijvoorbeeld hetzelfde paard werden. De bookmaker schatte van tevoren de winstkansen van dat paard in, en als je het had ingezet op een outsider die won, dan kreeg je daar een aardig bedrag voor terug. Sindsdien is er veel veranderd in de wereld, maar de bookmaker bestaat nog steeds. Je kunt bij bookmakers sinds een aantal jaar ook online inzetten op sportwedstrijden. En dat heeft veel voordelen. 

De voordelen van een online wedkantoor

wedden op champions league wedstrijden
Wie wint het miljoenen bal?

De laatste jaren is door de verschuiving naar online gokken het afsluiten van een weddenschap alleen maar makkelijker geworden. Door de komst van het online sportwedkantoor kun je nu heel makkelijk wedden op sportwedstrijden in binnen- en buitenland. Waar en wanneer je maar wilt, want je sluit je weddenschap gewoon onderweg af op je mobiel, of doet dat thuis op je laptop of tablet. In maar een paar een paar stappen heb je je al geregistreerd en kun je inzetten op de wedstrijd(en) die je wilt. Je kunt kiezen uit heel veel online wedkantoren, waar je goede kansen hebt om te winnen. Zeker als je verstand hebt van voetbal, is het leuk om in te zetten op een wedstrijd. Maar hoe weet je nu welke online bookmakers betrouwbaar zijn, en welke online sportwedkantoren überhaupt in Nederland actief mogen zijn?

Hoe kies je het juiste online sportwedkantoor?

Op internet kun je heel veel online aanbieders van sportweddenschappen vinden. Bij bijna allemaal kun je wel een voorspelling doen voor de Champions League. Maar lang niet alle sportwedkantoren mogen legaal actief zijn in Nederland. De Nederlandse wetgeving is daar erg streng in, en voorlopig zal dat nog wel even zo blijven. Als je er 100% zeker van wilt zijn dat je inzet bij een legaal in Nederland opererend online sportwedkantoor, dan kies je één van de partners van Sportwedkantoor.nl. Alle online sportwedkantoren die op deze website staan mogen van de Nederlandse overheid namelijk ook in Nederland actief zijn als online bookmaker. Daarmee heb je de zekerheid dat je de winst van een goede voorspelling uitgekeerd krijgt én gewoon mag houden

Onze Partners

Op de website van Sportwedkantoor.nl vind je de beste online aanbieders van sportweddenschappen. Al deze online bookmakers geven prima winkansen voor voorspellingen op Champions League wedstrijden. Welk online wedkantoor je ook kiest om een weddenschap af te sluiten op de Champions League wedstrijden, je weet zeker dat je bij Sportwedkantoor.nl gebruik maakt van de beste legale online sportwedkantoren van Nederland.

Volg de wedstrijden van de Champions League overal live

De meeste bookmakers waar Sportwedkantoor.nl mee samen werkt geven je naast goede winstkansen ook de mogelijkheid om de wedstrijd(e) waar je op ingezet hebt gratis via een live stream te volgen. Je kunt dus ook als je onderweg bent of niet in de buurt van de televisie genieten van een extra spannende Champions League avond.

Waar je allemaal op kunt wedden bij de Champions League

Bij de online wedkantoren van Sportwedkantoor.nl kun je enorm veel verschillende weddenschappen afsluiten op de Champions League. Je kunt natuurlijk per wedstrijd het resultaat voorspellen (dus winst voor ploeg X, winst voor ploeg Y, of een gelijkspel), maar er zijn veel meer mogelijkheden. We geven hier een paar voorbeelden