Weet jij wie de Australian Open gaat winnen?

wedden op de australian open

De Australian Open markeert het begin van het nieuwe tennisjaar. De eerste van de vier grand slam toernooien begint in de Australische zomer, terwijl het hier nog donker en koud is. Alleen daarom al zou je er naar gaan kijken.

Ben je tennisliefhebber en geniet je ook zo van die mooie tennispartijen op de Australian Open? Je kunt het kijken naar die tenniswedstrijden zelfs nog spannender maken door te voorspellen wie er een wedstrijd of zelfs het hele toernooi gaat winnen. Dat doe je heel simpel via een online weddenschap.

Als wil je weten hoe het afsluiten van een weddenschap in zijn werk gaat of hoe je nu zeker weet dat je bij het juiste wedkantoor inzet. We leggen je stap voor stap uit hoe je heel gemakkelijk en veilig kunt wedden op de Australian Open. Dus als je denkt dat je de winnaar of winnares van de Australian Open kunt voorspellen, lees dan snel verder hoe je kunt wedden op de Australian open.

Het ontstaan van (sport)weddenschappen

Mensen houden van competitie en daarom wordt al sinds mensenheugenis voorspeld wat de uitkomst van een gevecht of evenement zal zijn. Vaak werd een weddenschap afgesloten tussen twee personen.

Met de komst in de achttiende eeuw van wedkantoren of bookmakers (ook wel ‘bookies’ genoemd) kon je ook op andere manieren een gokje wagen. Bij bijvoorbeeld paardenraces werden winkansen toegekend. De centrale figuur bij de weddenschap (de bookmaker) schatte in hoe groot de kans was dat een bepaald paard ging winnen. De bookmaker kreeg alle inzetten en betaalde de winnaars daarvan uit. Zo konden veel meer mensen tegelijk een weddenschap plaatsen, ook op bijvoorbeeld hetzelfde paard.

De voordelen van online sportweddenschappen afsluiten

De bookmaker bestaat nog steeds en zijn tegenwoordig ook online actief. Met de komst van internet is een weddenschap afsluiten nog makkelijker geworden. Je hebt keuze uit heel veel wedkantoren, die bijna allemaal in het buitenland gevestigd zijn. Online een sportweddenschap afsluiten heeft veel voordelen:

 • Keuze uit veel wedkantoren: er is dus altijd wel een online bookmaker die bij je past
 • Goede kansen om mooie bedragen te winnen: je hebt een streepje voor als je een gokje waagt en verstand van sport hebt. Een mooi verhaal is dat van een Engelsman die in 2001 een half miljoen pond won, door met een inzet van 39 pence maar liefst vijftien wedstrijden uit de Champions League goed te voorspellen
 • Wedden waar en wanneer je maar wilt: je kunt met online wedkantoren altijd een weddenschap afsluiten. Simpel via je computer, tablet of mobiel. Je kunt dat zelfs doen als een partij op de Australian Open al begonnen is
 • Inzetten op jouw manier: ga je gelijk voor een voorspelling van de toernooiwinnaar of -winnares of doe je het rustig aan en voorspel je wedstrijd voor wedstrijd? Omdat je kunt wedden op ontzettend veel verschillende zaken, is er altijd wel een leuke weddenschap af te sluiten

Het juiste online wedkantoor kiezen

Je kunt op internet bij heel veel online wedkantoren een voorspelling doen voor de Australian Open. Maar dat betekent niet dat alle online wedkantoren ook legaal opereren in Nederland. Behalve de Toto is er geen Nederlandse bookmaker en het duurt nog even voordat er goede regelgeving op dat gebied is. Wel mogen bepaalde buitenlandse bookmakers in Nederland actief zijn.

Als je er echt zeker wilt zijn dat je inzet bij een legaal en betrouwbaar wedkantoor, dan kies je voor één van de wedkantoren op sportwedkantoor.nl. Die zijn namelijk allemaal goedgekeurd door de Nederlandse overheid: zo weet je zeker dat als je een goede voorspelling hebt gedaan, je ook echt ervan verzekerd bent dat je je winst krijgt en mag houden .

De aanbieders op sportwedkantoor.nl

Op sportwedkantoor.nl vind je de beste aanbieders van sportweddenschappen. Ook al heb je zelf nog nooit online een weddenschap afgesloten, je zult van de meeste aanbieders wel eens gehoord hebben.

Het zijn straks wedkantoren waar Nederlanders legaal een weddenschap mogen afsluiten en bieden allemaal prima winkansen. Natuurlijk kun je bij alle aanbieders op www.sportkantoor.nl wedden op de Australian Open.

Via welke van de wedkantoren je ook een weddenschap afsluit, je weet zeker dat het de beste wedkantoren zijn waarmee je in Nederland legaal kunt wedden op de Australian Open.

Live volgen van de Australian Open

De meeste wedkantoren waar we mee samenwerken geven je de mogelijkheid om via een live stream de wedstrijd van jouw weddenschap te volgen. Natuurlijk erg handig als je even niet thuis bent en niet via teletekst wilt volgen hoe de wedstrijd van jouw weddenschap zich ontvouwt.

Gewoon via je tablet of mobiel in de trein of bus kijken naar die geweldige tenniswedstrijd waar je op ingezet hebt. Een goede internetverbinding via 4G of Wifi is het enige wat je nodig hebt. Zo kun je de Australian Open nog beter volgen en worden de wedstrijden nog spannender.

Waar kan je op inzetten met de Australian Open?

Bij onze online bookmakers kun je op veel verschillende dingen wedden op de Australian Open. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is bij onze aanbieders, vind je hier een aantal voorbeelden:

 • Toernooiwinnaar: zullen Djokovic en Serena ook dit toernooi weer domineren? Of laat Stan the Man zijn backhand weer spreken en wint hij voor de tweede keer Down Under? Kan Angelique Kerber haar verrassende titel verdedigen? Misschien wordt dit toernooi wel de langverwachte doorbraak van het talent en enfant terrible Nick Kyrgios
 • Per wedstrijd: durf je in te zetten op die ene qualifier die zo goed in vorm is? Verrassingen zullen er bij het tennis altijd zijn en het maakt het nog leuker om een keer op de underdog in te zetten. Zeker als je voorspelling klopt, want dan krijg je je inzet in veelvoud terug
 • Progressie in het toernooi: je kunt ook bijvoorbeeld inzetten op de progressie die een speler in het toernooi zal maken. Sommige spelers zullen de finale niet halen, maar haalt bijvoorbeeld Richard Gasquet wel de vierde ronde? En hoe ver komt Kiki Bertens dit toernooi?
 • Aantal vijfsetters in de eerste ronde: denk je dat in eerste ronde alle wedstrijden bij de mannen snel zijn afgelopen? Of wordt het gelijk een uitputtingsslag met twintig of meer wedstrijden in de openingsronde die beslist worden in de vijfde set?
 • Langste vijfsetter in het toernooi: als je in 2010 fors had ingezet op een vijfde set die meer dan 100 games zou duren, dan was je nu waarschijnlijk multimiljonair geweest. De wedstrijd tussen Isner en Mahut ging toen in de beslissende set door tot 70 tegen 68. Zou dat bij deze Australian Open ook kunnen gebeuren?
 • Nieuwe winnaar of finalist: komt er een man of vrouw in de finale die nog nooit eerder de eindstrijd van een Grand Slam toernooi heeft gehaald? Of wint hij / ze die finale zelfs? Hoe groter de gok, des te beter je uitbetaling zal zijn

Je kunt op de leukste manieren een voorspelling maken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden om in te zetten op de wedstrijden van de Australian Open. Kijk snel voor alle mogelijkheden bij onze online sportwedkantoren.

In slechts acht stappen wedden op het Australian Open?

Een weddenschap afsluiten voor wedstrijden van de Australian Open is heel gemakkelijk. Daarvoor hoef je slechts de volgende acht stappen uit te voeren:

 • Stap 1: ga naar sportwedkantoor.nl
 • Stap 2: kies één van de online wedkantoren
 • Stap 3: maak een spelersaccount aan of log in bij je bestaande account
 • Stap 4: bij een nieuw account bevestig je de aanmaak van je account door op de link in de activeringsmail te klikken
 • Stap 5: kies waar je op wilt inzetten: een bepaalde wedstrijd, een toernooiwinnaar, etc.
 • Stap 6: kies je inzet en sluit je weddenschap af
 • Stap 7: geniet van de wedstrijd via de live stream
 • Stap 8: je winst wordt uitbetaald (als je de juiste voorspelling hebt gemaakt natuurlijk)

Het was nog nooit zo makkelijk om te wedden op de Australian Open. Kijk dus snel op sportwedkantoor.nl om een wedkantoor te kiezen en daar gelijk een mooie weddenschap af te sluiten.

Geef een reactie