“De ronde van vlaanderen is toch wel de mooiste eendagskoers van het jaar voor mij.”
Wedden op de Ronde van Vlaanderen 1
Janneke van manen

Wedden op de Ronde van Vlaanderen

De Ronde van Vlaanderen is een schitterende wielerwedstrijd die ieder jaar georganiseerd wordt in Vlaanderen. Voor velen een hoogtepunt in het wielerjaar. De winnaar van de ronde van vlaanderen is per definitie in held in Belgie en bij wielerfans. Er doen enkel professionele wielrenners mee met de wielerwedstrijd. Ben je een groot liefhebber van wielrennen en vind je het leuk om een weddenschap uit te brengen op deze wedstrijd? Dan kun je dit gewoon online doen bij diverse online sportwedkantoren.

Voor de opkomst van online bookmakers, was het niet echt mogelijk om te wedden op wielerwedstrijden. Nu er verschillende online bookmakers zijn die weddenschappen aanbieden op het gebied van grote wielrenwedstrijden in Vlaanderen, kun je wel op professionele en betrouwbare wijze wedden op deze spannende en populaire wedstrijden.

Hoe wed je op wielerwedstrijden?

Het is niet moeilijk om op wielerwedstrijden als de ronde van Vlaanderen te wedden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het volgen van deze stappen:

1. Zoek een wedkantoor of online bookmaker die naast het wedden op voetbalwedstrijden ook weddenschappen voor wielerwedstrijden aanbiedt.

2. Maak een account aan bij dit specifieke wedkantoor en zet speelgeld op het account.

3. Kies een wedstrijd om op te wedden, zoals de wielerwedstrijd in Vlaanderen die ieder jaar georganiseerd wordt.

4. Zet een bepaalde hoeveelheid geld in op een renner naar keuze.

5. Volg de wedstrijd en ontdek of jij juist gewed hebt.

Live wedden op wielerwedstrijden: is het mogelijk?

Net zoals bij het wedden op voetbalwedstrijden, is het bij wielerwedstrijden ook mogelijk om live te wedden. Dit betekent dat je live en weddenschap indient op het moment dat er een wedstrijd gereden wordt, zodat jij mogelijk geld kunt verdienen aan de uitkomst van de wedstrijd. Er zijn diverse online bookmakers die live weddenschappen voor het wedden op voetbalwedstrijden aanbieden en die tevens een groot aanbod live weddenschappen voor wielrennen hebben.

Waar kun je op inzetten bij wielerwedstrijden?

 

Bij wieler wedstrijden als de jaarlijkse wedstrijd in Vlaanderen, kun je op allerlei zaken inzetten. Je kunt inzetten op de persoon van wie jij denkt dat de race gaat winnen, maar ook op de tweede plek, de derde plek en ga zo maar door. Afhankelijk van de online bookmaker waar jij gaat wedden, heb je een bepaald aantal mogelijkheden bij het indienen van weddenschappen op wieler wedstrijden. Over het algemeen zijn de mogelijkheden net zo groot als bij het wedden op voetbalwedstrijden, al denken veel mensen dat de mogelijkheden bij de wielersport kleiner zijn.