Wedden op eredivisie wedstrijden is populair in Nederland

Wedden op voetbal kan voor leuke inkomsten zorgen. Er zijn zelfs gokkers die er hun full time baan van gemaakt hebben. Maar als je onvoldoende verstand hebt van voetbal, dan kan het ook flink mis gaan en kunnen de verliezen snel hoog oplopen. De eerste stap die je zet als je wilt gaan wedden op een sport is een sport kiezen. Meestal kiest men voor de sport waarin ze het meest geïnteresseerd zijn. Wanneer je begint met wedden op sport is het verstandig om je op één sport te richten, omdat je er veel tijd in moet steken om zo goed mogelijk wedstrijden te voorspellen. Eenmaal een sport gekozen, in dit geval voetbal, is het ook handig om je te specialiseren in één competitie. In dit artikel lees je meer over wedden op Eredivisie wedstrijden.

Waarom ga je wedden op Eredivisie wedstrijden?

De Eredivisie bestaat uit 18 Nederlandse teams en is de hoogst haalbare competitie in Nederland. Eén van de meest onvoorspelbare competities in het voetbal is de Eredivisie. Je zult wel denken waarom zal ik dan juist gaan wedden op de Eredivisie? Wedden op de eredivisie is interessant omdat de odds van underdogs (teams die minder goed presteren) vaak hoog liggen. In de Eredivisie maken deze teams een redelijke kans tegen topploegen als Ajax, PSV en Feyenoord, omdat zij nogal wisselend presteren. Waarbij het in de Primera División het onwaarschijnlijk is dat de nummer 20 wint van FC Barcelona, is dat in de Eredivisie niet het geval. De nummer 18 kan soms stunten en toch nog winnen van Ajax. Dit is frustrerend voor de supporters maakt het maakt het interessanter om te wedden op eredivisie wedstrijden

Wat zijn Odds?

 “De odd bepaalt wat je krijgt voor een weddenschap, de odd is de kans op een bepaalde uitkomst. De odd is altijd hoger dan 1. Het bedrag dat je inzet wordt vermenigvuldigd met de odd. Zet je bijvoorbeeld € 10 op winst voor Feyenoord en daar hoort een odd van 1.48 bij, dan krijg je € 14,80 terug en heb je dus € 4,80 gewonnen. Hoe hoger de odd, des te meer risico je neemt, maar des te hoger je winst is als je de weddenschap wint. Soms wordt er voor een bepaald team een heel hoge odd gegeven, terwijl dat team toch nog wel een kans maakt om te winnen. Dat zijn de leuke en spannende weddenschappen voor zowel het wedkantoor als de persoon die op de eredivisie wedstrijd wed”