Het wedden op sportwedstrijden is iets wat altijd en in alle culturen voorkomt. Ook in Nederland wint het wedden op sportwedstrijden steeds meer aan populariteit. De bedrijfs- of vriendenpool bij een WK of EK van het Nederlands elftal is uitgegroeid tot een professionele bedrijfstak waarbij je een gokje kunt wagen op alle takken van sport. Ongetwijfeld heeft u de sportsponsoring van de grote wedkantoren gezien in de Engelse en Spaanse competities. En het is slechts een kwestie van tijd voordat dat ook in de Nederlandse sport een feit zal zijn.

Nederlanders wedden vooral graag op voetbalwedstrijden uit de Nederlandse maar ook op de grote wedstrijden uit de buitenlandse voetbal competities. Daarnaast zie je vanuit Nederland veel inzetten op tennis (Davis Cup en Grand Slams) en in de zomer op de touruitslagen. Sportwedkantoor.nl is opgezet om u te helpen wegwijs te worden in het woud van aanbieders van diensten op het gebied van sportweddenschappen. Wij helpen u met uitleg over de verschillende kantoren en hun werkwijzen. Onze mensen maken een selectie van de top wedkantoren waar u met vertrouwen uw inzet kunt plaatsen.

Naast sportwedkantoor zullen wij in de toekomst ook de zustersites wedkantoor.nl en voetbalwedkantoor.nl (je raad het al, de laatste is specifiek voor voetbalwedstrijden) lanceren. Hiervoor zijn we nog druk aan het werven.

Wat is een sportwedkantoor?
Een sportwedkantoor is in eerste instantie een bedrijf waar u kunt wedden op de uitslagen van sportwedstrijden. Naast de uitslagen van sportwedstrijden kunt u wedden op statistieken en bijzondere gebeurtenissen. Eigenlijk alles als er maar genoeg mensen zijn die op het zelfde items willen wedden. Afhankelijk van de kans die u heeft en het risico dat het wedkantoor draagt met het voorspellen van de juiste uitslag krijgt u een factor maar uw inzet terug als u het feit juist voorspelt heeft. Het wedkantoor betaald u minder voor uw euro als u gokt op winst of verlies dan wanneer u voorspeld wie er in welke minuut een gele kaart krijgt.

Geef een reactie