"Ieder jaar wedden we met een groepje vrienden op de koersen. Nu we echt wat kunnen winnen is het nog leuker"
gokken op sport
John JOEken
Almere

Wedden op wielrennen groeit enorm in populariteit!

Met zo’n 800.000 racefietsen op de Nederlandse wegen en fietspaden mogen wij onszelf met gepaste trots een fanatiek wielren land noemen. Daarnaast vinden wij Nederlanders het ook een uitdaging en vooral gezellig om een gokje te wagen. Dat is duidelijk te zien aan de vele poules die worden gehouden op het werk en in sportkantines. De Tour de France is daarbij al jarenlang één van de grote favorieten. Geen wonder dat steeds meer Nederlanders hun weg weten te vinden naar het online wedden op want met online wedden op wielrennen kun je net zo vaak meespelen als je wilt en wanneer het jou uitkomt.

Wedden op wielrennen - Wedden op de koers! 1
Jumbo Visma succesploeg in 2019

Wielrennen draait om snelheid. Op twee wielen met spier-én wilskracht als eerste de finish zien te bereiken. Voor de professionele wielrenner is wielrennen een bloedserieuze competitie waar jarenlang intensieve trainingen aan vooraf zijn gegaan. Deze professionals zijn vaak al begonnen als kind, aangemoedigd door fanatieke ouders. Alleen door elke dag opnieuw met een heldere focus op de pedalen te stappen en steeds een tandje bij te zetten maken toegewijde wielrenners een kans om uiteindelijk bij de top van de wielerwereld te behoren.

Online wedden op wielrennen omdat...

De geschiedenis van het wedden op wielrennen

De mondiale passie voor wielrennen begon in 1868 in Parijs met een sprint van 1200 meter. Deze korte rit werd gewonnen door de Engelsman James Moore. Parijs had met deze eerste officiële wielerwedstrijd een sport evenement georganiseerd die internationaal aandacht kreeg en met open armen werd ontvangen. Door het succes van die eerste wielerwedstrijd kreeg men de smaak van het wielrennen te pakken en werden er al snel wielerwedstrijden georganiseerd tussen steden met afstanden van meer dan honderd kilometer. De Franse bevolking vond het geweldig . Voor Henri Desgrange, hoofdredacteur van het tijdschrift L’Auto, was dit enthousiasme van het Franse volk aanleiding om in 1903 een landelijke wielerwedstrijd te organiseren, of beter, een Tour. Dat bleek een gouden greep want tot op de dag van vandaag is de Ronde van Frankrijk, oftewel Tour de France, wereldwijd het meest bekeken wielerevenement.

Zet je kennis van wielrennen om in harde euro’s

Je kennis van het wielrennen is geld waard. Bij ons kun je elke dag terecht om met die kennis geld te verdienen. De lijsten met geplande koersen staan al klaar voor je zodat je na het inloggen meteen kan beginnen met wedden. En als je denkt onvoldoende kennis te hebben van het wielrennen maar toch een gokje wil wagen dan kies je gewoon voor de optie “quick-tip”. De computer maakt dan een keuze voor jou.

tom dumoulin
Tom Dumoulin

Zet in vanuit het comfort van je huis

Online wedden op wielrennen vanuit je luie stoel Op de fiets naar het wedkantoor hoeft niet meer want de tijd van het invullen van papieren formulieren lijkt zijn langste tijd wel gehad te hebben. Wedden doe je tegenwoordig gewoon op je laptop, pc, tablet of mobiel. Dat is snel, efficiënt en bovendien veilig want de online wedkantoren op onze site zijn voorzien van de beste beveiligingssystemen ter wereld. Betalen kan met Ideal of met je credit card. Als je regelmatig wilt wedden op wielrennen dan kun je kiezen voor een geldbesparende digitale portemonnaie oftewel, e-wallet. Met een e-wallet vermijdt je de kosten die banken en credit card maatschappijen doorgaans berekenen voor betalingen en overboekingen. De meeste wedkantoren op sportwedkantoor.nl accepteren e-wallets van betrouwbare internet betaaldiensten zoals, Skrill, Paypal en Entropay. Bij Skrill hoef je vooraf geen account aan te maken. Nadat je bij het wedkantoor bent ingelogd heb je meteen toegang tot Skrill en kun je starten met wedden. Een groot voordeel van online wedden op wielrennen is dat je op het laatste moment nog een weddenschap kunt plaatsen. Daarnaast kun je online razendsnel de laatste informatie over bijvoorbeeld een actuele koers of een tijdrit opvragen. Met deze up-to-date informatie geef je jezelf meer kans om als winnaar uit de bus te komen.

Vooraf wedden op wielrennen en live volgen

Via de aanbevolen wedkantoren heb je rechtstreeks toegang tot een ruime selectie aan Grote Rondes, klassiekers, koersen en ritten die gereden worden. Een internetverbinding is het enige dat je nodig hebt om een wielerwedstrijd live te kunnen volgen. Zo kun je naast het wedden op je favoriete wielrenner ook wedden op wie bijvoorbeeld de gele trui of de bolletjestrui van die dag wint. Ook als je weinig tot geen tijd hebt kun je meedoen met wedden op wielrennen want het is niet nodig de wedstrijd live te volgen. Je kan ruim van te voren al inzetten op wielerwedstrijden. Als je gewonnen hebt wordt je prijs automatisch naar je beveiligde account overgemaakt. Na enkele dagen zal je gewonnen prijs in je account zichtbaar zijn.

Verschillende wielerwedstrijden om op te wedden

Wielrennen is een brede sport en heeft vele vormen. Daarom word er ook veel op gewed. Iedereen heeft zo zijn favoriete koersen. En ieder soort wedstrijd heeft ook zijn eigen favorieten.

Begin vandaag!

Als je vandaag een account aanmaakt en begint met wedden heb je direct al prijs. De bij ons aangesloten betrouwbare wedkantoren verwelkomt elke nieuwe inschrijver met een start kapitaal als bonus. Je selecteert een koers, of een etappe uit een koers, zet in op de wielrenner van je keuze en als deze wint wordt je gewonnen prijs direct naar je account overgemaakt. Snel, makkelijk en eenvoudig. Wedden op wielrennen maakt wielrennen nog spannender om te volgen.